Descoperă Comunitatea Formativă Primus

Postat pe: 01-04-2024

În era digitală în care trăim, modalitățile de comunicare și învățare au evoluat semnificativ, punând accent pe accesibilitate și interactivitate.

Dar cum știm că am ales platforma online care ne satisface cel mai bine nevoile de dezvoltare personală și profesională?

Și mai important, cum poate o astfel de platformă să transforme modul în care interacționăm, învățăm și creștem împreună într-o comunitate formativă?

Lansarea Platformei Primus Academy vine nu numai ca răspuns la aceste întrebări, ci mai ales ca o promisiune a unui viitor în care educația și comunicarea promovate aici se întrepătrund în moduri inovatoare și inspiratoare.

Platforma Primus este o „nouă tehnologie de comunicare” sau un mijloc actual care își propune să vină în întâmpinarea dorinței de interacțiune a utilizatorilor ei, contribuind astfel la satisfacerea nevoii de comunicare.

 

Un fascicul de lumină în universul comunicării!

Înțeles ca „împărtășire”,  „punere în comun” sau ca „partajare” și „transmitere”, prin înțelesul său istoric. Sau folosit ca „drum”, „canal”, „cale” pentru a se defini mai întâi ca „mijloc de comunicare”, iar mai apoi ca „tehnologie de comunicare”, în accepția sa actuală.

Platforma Primus își propune să îndeplinească un rol care să devoaleze câte ceva dintre multele sensuri care înfrumusețează termenul comunicare.

 

Dezideratul Platformei Primus este formulat în idealul, viziunea și misiunea Programului de formare Primus Academy. Ca element de bază a organizației Primus Agency, acest deziderat este sintetizat în motto-ul „Fii Primul pe calea educației” și este inspirat motivațional de următoarele două întrebări: „Dacă nu eu, atunci cine?” și „Dacă nu acum, atunci când?”.

Apare aici inevitabil întrebarea pe care atât membrii Echipei Primus, cât și fiecare interlocutor sau sistem, pot să o adreseze în legătură cu activitatea din programul Primus:

 

  • Ce își propune să realizeze această platformă online?

 

Platforma Primus își propune să faciliteze o comunicare eficace între furnizori și utilizatori, cu scopul de a avea acces la bunuri, servicii, conținut digital și informații. Și toate acestea pot fi utilizate în acest proiect web prin intermediul unor credențiale de acces.

Practic, prin intermediul platformei online, Programul Primus Academy are ca scop permiterea comunicării și a interacțiunii dintre utilizatorii lui, atât în domeniul organizării de activități formative în parenting, educație, consiliere și psihoterapie, cât și în cel al formării de lideri inovatori și educatori inspirați, organizați în cadrul unei Comunități Formative.

 

Vă dorim Bine ați venit pe Platforma Primus!
Platforma Primus este dezvoltată în jurul ideii de „Comunitate formativă” și a tot ceea ce propune prin cursuri, workshopuri, școli de vară, activități formative, webinarii și forumuri.

În acest „proiect web”, puteți să interacționați atât cu ceilalti utilizatori, cât și cu tot ceea ce definește „conținutul” oferit de Primus Academy.

 

Aceasta este Platforma Primus Academy. Fie că ești părinte, educator, lider inovator sau simplu pasionat de dezvoltare personală și profesională, Platforma Primus îți deschide porțile către o lume a cunoașterii accesibile și interactive. De ce ar rămâne întrebările „Dacă nu eu, atunci cine?" și „Dacă nu acum, atunci când?" fără răspuns? Te invităm să accesezi linkul nostru aici: www.primusacademy.ro.

Un pas poate face diferența pentru a fi parte din Comunitatea formativă care poate aduce o contribuţie semnificativă în domeniul educației și al comunicării.

Fii Primul pe calea educației cu Primus Academy!
Echipa Primus

Distribuie Nr. vizualizari: 178
© Copyright primusacademy.ro
Developed by
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Înscrie-te acum la Cursul de Formare în ATSC
Înscrie-te