Despre noi

Primus Academy este un Program de formare al organizației Primus Agency, dedicat atât organizării de activități formative în parenting, educație, consiliere și psihoterapie, cât și formării de lideri inovatori și educatori inspirați într-o comunitate formativă. Având ca motto „Fii Primul pe calea educației”, Programul Primus Academy explorează noi orizonturi în comunicare și cercetare, aducându-și astfel contribuția la patrimoniul cunoașterii.

Idealul Primus Academy: a fi pionier în educație și cercetare, încurajând creșterea personală și comunitară, explorând noi orizonturi în cunoaștere și comunicare, pentru lideri inovatori, educatori inspirați și consilieri competenți.

Viziunea Primus Academy: a deveni lider în educație și formare, în cadrul unei comunități  formative, unite și inovatoare, sub motto-ul: „Fii Primul pe calea educației”.

Misiunea Primus Academy: a explora noi frontiere ale cunoașterii în domeniul educației, consilierii, psihoterapiei și al cercetării.

Prioritatea Primus: Parenting Mastromarino

În inima lui Primus Academy se află cursul „MP5 - Parenting Mastromarino”, o educație parentală de calitate.

Modelul inovator de parenting practic, fondat de Raffaele Mastromarino, integrează principiile Analizei Tranzacționale și ale Dinamicii de grup cu scopul de a-i însoți pe părinți pe calea creșterii și a educării armonioase a copiilor.

Programul de formare își propune construiască o comunitate formativă, în care părinții să se susțină reciproc în adoptarea unor strategii eficicace și practice de parenting, inspirându-se unii pe alții.

Accent pe Educație, Consiliere și Psihoterapie

Educația este cheia care deschide calea spre izvorul înțelepciunii și al progresului. Ea ne oferă puterea de a fi pionieri în propria călătorie de cunoaștere, invitându-ne să fim primii în explorarea de posibilități nesfârșite și în înțelegerea profundă a lumii.

Consilierea este podul care unește potențialul cu realizarea, oferind sprijin empatic și înțelegere. Ea ne însoțește în căutarea echilibrului și a autodepășirii, încurajându-ne la fiecare pas pe drumul nostru unic spre succes și spre împlinire personală.

Psihoterapia este asemenea unui far luminos care ghidează călătoria spre vindecarea emoțională. Ne arată cum să navigăm cu mult curaj și reziliență prin provocările vieții, deschizând calea spre o bunăstare interioară profundă și durabilă.

Insistența pe Cercetare

MP5 - Parenting Mastromarino este oferta Primus pentru educatorii, părinți, consilieri și psihoterapeuți. Promovarea cercetărilor realizate timp de mai bine de 30 de ani, în care și-au adus aportul cunoștințe din psihoeducație și tehnici educaționale actuale, au scopul de a deschide noi orizonturi în creșterea și educația copiilor prin adoptarea unor metode inovatoare.

Noi perspective propuse de Analiza Tranzacțională oferă o viziune actuală asupra comunicării și a relațiilor umane. Reluarea cercetărilor confirmă eficacitatea acestor perspective în dezvăluirea dinamicii dintre gândire, emoție și comportament.

Introducerea de instrumente și tehnici actuale în programul Primus reprezintă un pas important către inovația educațională. Cercetarea susține această abordare, facilitând o formarea eficientă și actuală, pregătind participanții să fie lideri în schimbarea în act la nivelul educației.

Echipa Noastră

Echipa Primus se află într-un moment plin de energie și entuziasm. În acest moment, căutăm voluntari și membri care să împărtășească spiritul "Be Primus".
Alătură-te aventurii noastre!

Suzanna BIANCHINI Profesor univ. autor și psihoterapeut supervizor în ATSC
Cristina Derscariu Coach și consilier dezvoltare personală, organizator evenimente
Irina Mocanu Specialist arte vizuale, consultant dezvoltare personală
Oana Bizau Psiholog clinician, profesor de arte plastice
Leontina Boghiu Psiholog, educator, profesor învățâmânt primar
Roxana Hurjui Inginer, manager, specialist în resurse umane
Andrei Munteanu Expert judiciar, Coach motivațional
Mihai Roca Psiholog, profesor, consilier socio-educațional
Primus Agency Priority Education Services
Rosanna Giacometto Psiholog, psihoterapeut, profesor și supervizor (TSTA) în Analiza Tranzacțională
Domitilla Spallazzi Psiholog, psihoterapeut, profesor și supervizor (TSTA) în Analiza Tranzacțională
Mihaela Barticel Psiholog clinician și psihoterapeut în Analiza Tranzacțională (CTA)

FAQs

Explorează secțiunea FAQs pentru clarificări privind Programul nostru, Suportul oferit și Gestionarea contului tău Primus Academy.

Putem să vă ajutăm cu alte informații?

Disponibili să clarificăm întrebări suplimentare, cu amabilitate.

© Copyright primusacademy.ro
Developed by
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Înscrie-te acum la Cursul de Formare în ATSC
Înscrie-te